Viareds Padelcenter till Alicante 8 – 11 Maj 2020

I resans pris ingår:

  • Flygresa Göteborg – Alicante t/r, utresa 11.25 ankomst 15.00 hemresa 0750 ankomst 11.00
  • Flygskatt och övriga avgifter
  • Busstransfer flygplatsen vårt hotell t/r
  • Inkvartering 3 nätter på Albir Garden inkl halvpension
  • En middag på utmärkta restaurang El Capello i Althea (fredag eller lördag kväll)
  • Padel ankomstdagen samt lördag och söndag (långpass)

 

Pris 7.990:-/person + resväska för de som väljer att resa ”tungt”.

 

För bokning (först-till-kvarn): kontakta Fredrik Bryngelsson på 0702-265337

 

Alfas del Pi

Alfas Del Pi ligger på den berömda Costa Blanca kusten som förutom sin vita vackra strand har mycket att erbjuda vid sidan om träningen. Byn ligger strax norr om Benidorm, inte långt ifrån Alicante. Från boendet har ni gångavstånd till havet och den härliga & långa stranden med en mängd uteserveringar och restauranger. Detta tillsammans med ett bra klimat gör Albir Garden ett mycket uppskattat resmål för företagsgrupper året runt. I närheten till hotellet finns även bra uteliv, pubar, restauranger och butiker. Om ni önskar kan vi även erbjuda vingårdsbesök på någon av de fantastiska vingårdar som finns med kort restid från Albir Garden, golf och mycket annat.