Kombinera riktig affärsnytta med sport och träning

Business & sports club

Historien om en av Sveriges absolut första padelanläggningar börjar hos Business & Sports Club som äger Padel Center Group. Vi var tidigt ute och valde namnet Padel Center, vilket idag blivit synonymt med padelhall. Vi kunde välja padelcenter.se och tyckte att det var ett bra domännamn. Nu kallar sig många hallar och stora kedjor något med padelcenter. Business & Sports Club var med och skapade den stora trenden i Sverige.

2013 spelade vi tennis, squash och golf med våra företagsmedlemmar som ville kombinera sport med affärsnytta. Resten är historia!

Vi öppnade i Högsbo januari 2014. Idag är padel en stor del av vårt koncept där profiler som Viktor Stjern, Linus Frost, Dani Dios och Antonette Andersson finns med oss. Under 2021 finns vi i Borås, Delsjön, Högsbo, Linnarhult och Ringön. På golfsidan har vi våra egna proffs Johan Edfors och Magnus Svahlin som ansvarar för golfprogrammet.

Vårt koncept är unikt som skapar affärsnytta för ledare, VD och ägare genom våra olika seminarier, workshops, VD-Froum, provningar, klubbluncher, padelpass, fysträning och golftävlingar/träningar. Västsveriges största nätverk för sportintresserade företagare!

Är du nyfiken? Skicka ett mejl till Pontus Henryz eller läs mer på bscg.se.

BSC_Logo_blk