Träna padel med personlig tränare eller i grupp

Padel Centers verksamhetsområde TRÄNA erbjuder ett av Sveriges främsta träningskoncept och akademi. Förutom coach Dani Dios har vi profiler som Antonette Andersson, Viktor Stjern, Emmie Ekdahl och Linus Frost samt ytterligare ett 10-tal utbildade tränare. Vi erbjuder en mängd nivåanpassade gruppträningar på våra anläggningar. Du kan välja att ingå i grupper som tränar en hel termin eller tränar enstaka pass. Vi erbjuder även helgträning och camps. Padel Center har dessutom Sveriges största satsning på träning för barn och ungdomar.

Välkommen att träna med Padel Center!

Privat tränare

Boka tränare som anpassar träningen efter dina behov.

1-2 personer: fr 700 kr
3-4 personer: fr 900 kr

Dagsträning

Anmäl dig till gruppträning veckovis via matchi.se Dag och tid beror på spelnivå.

Ett tillfälle:
ca 300 kr per person (dagtid)

Privat träning

Du eller ditt gäng på max 4 personer bestämmer exakt det du / ni vill träna: Taktik, teknik, positionering, rörelsemönster, puls med mera.

Nivåanpassade grupper

Just nu har vi ett antal grupper igång. Under oktober/november kommer nya och fler grupper att komma igång under ledning av Linus Frost.

P52A0600

Träning Juniorer

Vår akademi erbjuder träningsgrupper för barn och ungdomar mellan 8-18 år. Barnen kan låna rack om de inte har ett eget. Vi har olika grupper på tisdag, onsdag, lördag och söndag i Delsjön. Skicka intresseanmälan i länken ovan om ni är intresserade.

Träningsläger

Under loven kommer det att hållas olika läger för barn i åldrarna mellan 8-18 år. Håll utkik och följ oss gärna på Facebook och Instagram där vi lägger ut mer information.

Juniorträning Borås

Vi håller på med planeringen av juniorakademien i Borås. Mer information kommer inom kort om olika grupper på lördagar framförallt. Skicka gärna ett mejl till oskar@padelcenter.se om du vill veta mer.