padel centers tränare

Dani_M5A7887-Edit-2

Dani Dios

Head Coach
Dani Dios en av de absolut främsta tränarprofilerna inom padel. Verksam i Spanien under många år och landslagscoach i Sverige. Numera bosatt i Göteborg och Madrid. Ansvarig för området TRÄNA och Padel Center Academy.
Anto_M5A6462-Edit-2

Antonette Andersson

Coach
Antonette Andersson är f.d. tennisspelare som är uppväxt i USA och har bott i Sverige i 17 år. Hon har tre SM-medaljer och är numera landslagsspelare, topprankad och tränare på Padel Center.
Emmie_M5A7670-Edit-2

Emmie Ekdahl

Coach
Emmie Ekdahl är idag en av Sveriges högst rankade spelare på damsidan och med i landslaget. Emmie är från Linköping och är utbildad tränare hos oss. Emmie har även bakgrund som fysioterapeut.
Viktor_M5A7475-Edit-2

Viktor Stjern

Coach
Viktor är f.d. tennispelare som är numera landslagspelare och en av Sveriges bästa i padel. Han driver vår hall på Ringön och ger också lektioner där.
Linus Frost

Linus Frost

Coach
Efter en nyligen avslutad proffskarriär inom tennis, kliver Linus in som tränare. Han har en ranking som bl.a. #4 i Sverige, #600 i världen och flera SM titlar i tennis och nu satsar på att nå padel-eliten.
Niklas-Sahlstedt

Niklas Sahlstedt

Coach
Niklas har erfarenhet som tenniscoach sedan 15 år och är nu licensierad padeltränare under ledning av Dani Dios. Energi och glädje är hans ledord.
Magnus-Svalin

Magnus Svalin

Coach
Magnus är f.d. golfproffs som kommer vara hallchef på vår center i Linnarhult och har också börjat som padeltränare. Han har fått sin tränarutbildning av Dani Dios.
Stefan-Rehn

Stefan Rehn

Coach
Stefan har ett förflutet som fotbollsproffs med spel i Allsvenskan, utomlands och i Landslaget. I dag arbetar han hos oss som tränare.
Fredrik_M5A6306-Edit-2

Fredrik Åkerlind

Coach
Fredrik är en väldigt lugn och pedagogisk tränare från Gävle som är licensierad padeltränare under ledning av Dani Dios.
Christian_M5A8048-Edit-2

Christian Del Amo

Coach
Christian är en glad spanjor från Mallorca som bytt klimat och flyttat till Sverige. Här på Padel Center är han tränare och har både privat- och gruppträningar. Utbildad av Dani Dios.
Adam_M5A6930-Edit-2

Adam Samuelsson

Head Junior Coach
Adam är utbildad tränare, lovande spelare på väg till eliten och är teamlead för våra juniortränare.
Gustav_M5A7050-Edit-2

Gustav Wickberg

Junior Coach
Gustav är utbildad tränare och brinner för både att träna andra och sig själv.
Alexandra_M5A7201-Edit-2

Alexandra Andersson

Junior Coach
'Alex' är 19 år gammal, jobbar som tränare för Prolympia-elever och är på väg att göra sin comeback till eliten efter en långvarig knäskada.
Valdemar_M5A6617-Edit-2

Valdemar Glenvik

Junior Coach
Valdemar har spelat padel sedan sporten kom till Göteborg och jobbar som tränare för juniorakademin och Prolympia.
Bild på Hampus Ripa

Hampus Ripa

Junior Coach
Hampus är 18 år, jobbar som juniortränare i Delsjön och välkomnar alltid en med ett stort leende.